or
  • ShapeCreated using Figma Snabb leverans
  • ShapeCreated using Figma Fri frakt över 999 kr
  • ShapeCreated using Figma Fria byten

(634 Omdömen)

Byxor

Våra bästsäljande byxor, kända för hög kvalitet, suverän prestanda och fantastisk passform.

  • Hem
  • Herr
  • Byxor

Byxor herr

Oavsett vilken aktivitet du utövar kan du hitta bra herrbyxor och shorts hos 8848 Altitude. Skapa en enkel och bekväm friluftsgarderob med outdoor-produkter som kombinerar kvalitet, funktion och snygg design.

Byxor herr 2021 går i olika stilar

För oss är det viktigt att du kan välja mellan varierande design, material och färger oavsett aktivitet och vad som passar just det tillfället. Vi utvecklar funktionella och innovativa underdelar som är trendrätta, smarta och som går att använda i många olika sammanhang. Vi lägger stort fokus på bra passform för att du ska få bekväma och mångsidig plagg. Använd dina friluftsbyxor med ett par kängor och en lätt jacka i skogen, eller i stan med en t-shirt och ett par sneakers för en mer klädd stil. Hos 8848 Altitude hittar du alla typer av outdoor-byxor och shorts på nätet som kan användas oavsett om du ska vandra, jobba hemma eller gå på stan: Vandringsbyxor, friluftsbyxor, stretchbyxor, hikingbyxor, trekkingbyxor, outdoor-shorts och vandringsshorts.

Att välja rätt byxor

Det finns flera saker som kan vara bra att tänka på när du ska köpa byxor oavsett om du letar efter ett par vandringsshorts eller hikingbyxor. Tänk på att byxan ska vara bekväm och slitstark, och att materialet ska kunna andas bra. Det är också viktigt att byxan är stretchig och ger dig rörelsefrihet, har smarta fickor och funktioner som är utvecklade specifikt för vandring och aktiviteter ute i naturen. Är du osäker på byxans längd och passform? Inga problem! Vi har alltid utförlig information och en passforms-sektion under varje produktkort som beskriver hur produkten sitter och måtten runt bröst, midja och ben.

Köp byxor på nätet hos 8848 Altitude

Här kan du enkelt köpa byxor inom outdoor och cykling. Vi har fri frakt över 999 kr och fria byten på alla köp och dina produkter levereras inom 1-3 dagar. Om du har någon fråga eller vill ha hjälp med någonting kan du kontakta vår kundtjänst på ​webstore@8848altitude.com​. Vi svarar alltid inom 24 timmar. Känn dig trygg när du handlar online, vi erbjuder fria byten och 14 dagars ångerrätt så du kan testa din nya byxa hemma i lugn och ro.

Powered by Jetshop